Kennismakingsavond burgemeester en wethouders

Gepubliceerd op: woensdag 23 maart 2022 | 12:26

Onze burgemeester en wethouders maken deze eerste maanden van hun bestuurstermijn graag nader kennis met de zes kernen van onze nieuwe gemeente. Dat doen ze door locaties en organisaties te bezoeken én door een aantal kennismakingsavonden. Tijdens die kennismakingsavonden zijn ze te gast bij de verschillende dorpsraden en gebiedsplatforms. Die informeren het college dan over wat er speelt in hun dorp of buurt. Ook is er ruimte om via gesprekstafels nader kennis te maken met de collegeleden.

Geplande kennismakingsavonden*

Reek 29 maart 2022 19.30-21.30 Wapen van Reek
Uden-buitengebied 12 april 2022 19.30-21.30 Fletcher Hotel De Teugel Uden/Veghel
Zeeland 11 mei 2022 19.30-21.30 Het Witte Huis
Odiliapeel 24 mei 2022 19.30-21.30 Terra Victa

* Data voor de overige kernen volgen zo spoedig mogelijk.

Aanmelden
Bent u bestuurslid van een vereniging of nauw betrokken bij een lokaal initiatief/project? Of gewoon als ‘betrokken inwoner/ondernemer’ geïnteresseerd in een nadere kennismaking met het college van B&W? Dan bent u van harte welkom om aan te sluiten bij de kennismakingsavond in uw kern.

U kunt zich als volgt aanmelden:
Stuur uw naam, de naam van uw vereniging/initiatief én de datum waarvoor u zich aanmeldt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan van ons een bevestiging van uw deelname via e-mail.

Uden Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Uden Business Plaza is om ondernemers uit de regio Uden een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL